Auto Tarvikud Ladustamise Bin Kaasaskantav Korvi Sõiduki Prügi Tolmu Puhul Veoauto, MAASTUR Van Multifunktsionaalne Prügikasti

Auto Tarvikud Ladustamise Bin Kaasaskantav Korvi Sõiduki Prügi Tolmu Puhul Veoauto, MAASTUR Van Multifunktsionaalne Prügikasti

(0 Arvustused)
€4.04 €2.90

Värv:
  • Kirjeldus
  • Arvustused

Auto Tarvikud Ladustamise Bin Kaasaskantav Korvi Sõiduki Prügi Tolmu puhul Veoauto, MAASTUR Van Multifunktsionaalne Prügikasti

Omadused:

täiesti uus ja kvaliteetne

Valmistatud tugevast ABS, tugev sitkus, ei ole lihtne crack, vastupidav, veekindel ja kergesti puhastatav.Kaasaskantav prügikasti aitab hoida teie auto puhas ja korralik.

Rippuvad disain, lihtne lahti võtta ja paigaldada, saab riputada ukse, saab panna ka maa ja laud.See on laialdaselt kasutatud köögimööbel, magamistuba, vannitoas, autodes ja teistes kohtades, kus see on vajalik.

Ise tasandamine kevadel kaas võimaldab teie prügi olema kaetud ja ära peitma; pärast iga kasutamist, kaas on õrnalt kiik lähedal ja peita kogutud prügi, tõhusalt vältida omapärane haiseb.

Prügi konteinerid on 6.1x2.56x5.51 tolli.See võtab minimaalne summa on ruumi veel annab teile täielikult prügi maht, võtmata üles kõik oma jalaruumi.

Auto prügikastidesse on mitte ainult sobib kõikidele sõidukitele, ja saab kasutada ka piknikul, õues, telkimine, matkamine, või kalapüük.Kasutage seda ladustamise kasti laste mänguasjad ja joogid.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS

Suurus: Umbes.15.5x6.5x14cm/6.1x2.56x5.51in

Värv: Must, Valge, Roosa (valikuline)

Pakett Sisaldab:

1x Auto Prügikasti

Märkus:

1.Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

  • Kuju: Ruut
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Ladustamine Kopp
  • Stiil: Vajutades Tüüp
  • Materjal: Plast

Sildid: Saab, bin, Tarvikud, kasti, tolmu puhul.

0 Kommentaarid selle