Auto Salongi LED Night Light Auto Katuse Hele Lagi Magnetiga Lamp Auto Interjööri Lugemine Kerge Laetav USB kaudu Laadimine

Auto Salongi LED Night Light Auto Katuse Hele Lagi Magnetiga Lamp Auto Interjööri Lugemine Kerge Laetav USB kaudu Laadimine

(2 Arvustused)
€9.37 €6.47

Värv:
  • Kirjeldus
  • Arvustused

Bullet Punkte:

1、4 Valgustus Režiimid: See USB Salongi LED lugemine kerge on 4 valgustus värvi režiimi muuta, sealhulgas valge, kollane,sinine, helekollane ja soe valge, Kiire vajutage, et lülitada sisse/välja tuli.Vajutage klahvi 3 sekundit, et muuta valgustuse värvi.

2、Laetav ja Kaasaskantav: See valgus funktsioone sisseehitatud USB port ja 600mA laetav aku, nii et seda on lihtne ära võtta ja küsida,kõrge-klassi energiasäästu tehnoloogia tõhusalt pikendab tööaega kuni 5 tundi ilma laadida.See on kerge ja väikese suurusega, mugav kaasas kanda.

3、Ideaalne Lugemine: valgus, saate nautida lugemine vaikselt, pehme valgustus, ohutu oma silmad, säti kõige mugavam valgus sobib sulle.

4、Lihtne Paigaldus: See valgus funktsioone traadita disain, ja see on kaasas kahepoolne teip liim, mis funktsioone sisseehitatud magnetiga raua pinnale kinni raua pinnale ja paigaldada hele kuskil magnet neelavad.Pls järgige meie pildi installida.

5、Lai Rakendus: täiendatud versioon LED car light sobib auto dome, auto pagasiruumi, garderoob, kabinet, koridor, magamistuba, vannituba, esik -, seina -, telkimine, jne.

Tehnilised andmed:

Nimi: Auto Laevalgusti

Suurus: umbes 91mm*16mm/3.58*0.63 aasta

Materjal: ABS materjalist

Aku mahutavus: 600ml

Kaal: umbes 125g

Paigaldamise meetod: kahepoolne teip + magnet

Laadimise meetod: USB laadimine

Pakkeleht:

Laevalgusti*1

Laadimine USB-Kaabel*1

  • Toote Tüüp: Atmosfääri Lamp
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Suurus: 36cm
  • Pinge: 12V
  • Sertifitseerimine: CE

Sildid: omen led, lg led, tume auto kerge, 128w led valgus, led autod windsield, 4led auto kerge, 582 auto kerge, intensite laelambid, ysi led tuled, ndmai micro-usb.

2 Kommentaarid selle
Anonymous - 2022-12-19

Väga hea kvaliteet. Toode on nagu kirjeldus..

Anonymous - 2022-08-29

Toode ei ole ja saabus.