Puidu Põletamine Pliiatsi -, Keemia -, Puidu Põletamine Puidutöötlemine Sm Kunstnike DIY Puidust Maali Asendada Puidu Põletamine Rauast Tööriistad

Puidu Põletamine Pliiatsi -, Keemia -, Puidu Põletamine Puidutöötlemine Sm Kunstnike DIY Puidust Maali Asendada Puidu Põletamine Rauast Tööriistad

(1 Arvustused)
€3.20 €1.60

Värv:
  • Kirjeldus
  • Arvustused

Kirjeldus:

Puidu Põletamine Pen: Keemiline charring pliiatsid hõlpsasti luua täpse ja keerulise kujunduse puit lühikese aja jooksul , lihtsalt ja tõhusalt.

Menetlus: Lihtsalt 4 Menetlusi, et luua täiuslik muster. 1/ Valida lehtpuu plokid, puhas pind koos liivapaber. 2/ Pigista filler, kuni vedelik tungib täitke ja neelab liigse tindi paberist rätik; 3/ Juhtida oma käsitöö disain on stencil või freehand; 4/ Soojuse soojus allikas, kuni soovitud tulemus on saavutatud.

Kiire ja ohutu: Puidu Põletamine Pen Sm võtab ohutu pliiatsi kuju, tint on ühtne, lihtne kasutada; See võib hõlmata suurte alade kiiresti ja lihtsalt, ja selle mõju puidust on peaaegu nagu süsi maali paberile.

Lai Kohaldatavus: Puidu põletamine pen kohaneb DIY puidutöötlemine töötab suurema osa puidutöötlemine nautimiseks.Kasuta neid kohandada diplomeeritud nagu pulm kingitus, põletada art design a raiumine juhatuse ja täiuslik oma pere pool kaunistused.

Kingitus: Täiuslik kingitus kogu oma pere ja sõpradega.

Suurus Graafik:

13.4cmx1cm/5.28inchx0.39inch

Pakett Sisaldab:

1 Komplekt Silmusemärkija(Sm) (3 Tükki)

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

  • Mudeli Number: puidu põletamine sm pliiats
  • Brändi Nimi: sharprepublic
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Art Sm

Sildid: Kunstitarbed, pen puit, sm, harja otsa sm.

1 Kommentaarid selle
Anonymous - 2022-12-23

See ei tööta.