Feng Shui Kärnkonn Raha, Õnne, Õnne, Rikkust, Hiina Kuldne Konn, Kärnkonn Mündi Siseministeeriumi Teenetemärgi Laua Kaunistused Õnnelik Kingitused

Feng Shui Kärnkonn Raha, Õnne, Õnne, Rikkust, Hiina Kuldne Konn, Kärnkonn Mündi Siseministeeriumi Teenetemärgi Laua Kaunistused Õnnelik Kingitused

(0 Arvustused)
€3.63 €2.54

Värv:
  • Kirjeldus
  • Arvustused

Funktsioon:

Jin Chan õnnelik kaunistused on palju kujundeid, üldiselt nad on kolme jalaga kärnkonnad peal istub kulla kangid, kes raha stringid, lihav, täis rikkust ja isemajandamise, ilus tähenduses "sülitada välja aare ja teha rikkust, ja teha palju raha".

Seetõttu on folk öeldes, et "kuldne kärnkonn peab olema rikas", nii et kui sa panid selle kaunistama teie kodu või pood, siis on jõukas ja rikas.

Efektiivsuse tähendus: õnn, varandus, linn, maja, kurjad vaimud ja kurjad vaimud, see on hea kingitus valik avamine avamine ja kingitused, mille saab õnnistada oma sõprade äri-ja rikkust.

Valmistatud kristall materjali, see on tugev plekk vastupanu, hape, vastupidavus, korrosioonikindlus kulumiskindlus, nr radioaktiivsuse, ilus välimus, selge ja sujuv toote mustrid, ning rikas ja mitmekesine värvi.

Spetsifikatsioon:

Nimi: Yuan Bao Kärnkonn

Värv: Roosa,kollane,värviline

Materjal: Kristall

Eesmärk: Kodu sisustus, counter kaunistused, kingitused

Stiil: Hiina

Efektiivsuse tähendus: värbamine rikkuse ja varanduse, linn, maja, warding välja kurjad vaimud, eemaldades kurjad vaimud

Märkused:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne ostu.

2. Palun pidage meeles, et värv võib olla erinev kuna erinevus monitor, valgus, värvustemperatuur, ja pildistamise nurk, palun mõista.

Pakkeleht: 1 X Kärnkonn ornament

  • Materjal: KRISTALL
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: GCDHome

0 Kommentaarid selle