Grapping Konks Gravitative Rock Climbing Seadmed Ronida, Köie Ellujäämise Karabiin Roostevabast Terasest Rakmed Väljas Ronida Vahendid

Grapping Konks Gravitative Rock Climbing Seadmed Ronida, Köie Ellujäämise Karabiin Roostevabast Terasest Rakmed Väljas Ronida Vahendid

(3 Arvustused)
€25.29 €16.44

Värv:
  • Kirjeldus
  • Arvustused

Grapping Konks Gravitative Rock Climbing Seadmed Ronida, Köie Ellujäämise Karabiin Roostevabast Terasest Rakmed Väljas Ronida Vahendid Kirjeldus: Funktsioon:

1. 2 In 1 Konks - See on üks Grapping Konks roostevabast terasest ja üks Käik Lips.Kui Grapping Konks on väike barbs kohta tagakülg konksud grip paremini, kui kasutate Grapping Konks nagu vaeva konks.

2. Patenteeritud Disain Terasest Riiv Pin - Me ette terasest riiv pin hoida Grapping Konks kindlalt suletud.Täiendav auk on terasest riiv pin-salvestusruumi grapping konks, hoida terasest riiv pin paigas.Ei pea muretsema kaotamata kummipaelad!

3. Lihtne Kasutada - Grapping Konks on risti vahel mehaanilised küünis ja vaeva konks.Kui ta maandub, raskuse avab lõuad ja tagurdamine ja see sulgub lõualuu.

4. Parem Kandevõime - Tie tahes köie või nööri "ahela" alt ja tilk oma Grapping Konks kiirenemist kõike, mida soovite!Roostevabast laager mahutab kuni 170lbs.See on kompaktne piisavalt andnud, peale seljakoti rihm.

5. Hoiatus - kokkuklapitavad vaeva konks ei ole testitud või sertifitseeritud paljaste inimeste kaalu.Ei kasuta seda juhul, kui rikke või dislodging võib põhjustada kehavigastusi või varalist kahju.Eiramisel need hoiatused võivad põhjustada tõsiseid vigastusi, surma või kahju.Mis ei ole ette nähtud iseseisvaks tegutsemiseks ronida või koormust kandvad taotlused, kus jätmine põhjustaks kahju.

Kirjeldus:

Materjal: Roostevaba Teras

Pikkus: 5.3 tolline

Värv: Nagu pildil

Pakett Sisaldab: 1 x Grapping Konks (Monteeritud)

  • Tüüp: Tasku, Multi Vahendid
  • Suurus: M
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Sildid: välistingimustes kasutatavate seadmete kodu, soft gold karabiin, mood tarvikud ellujäämise, frari auto võtmehoidja, huohuo multitool, kinga-rock climbing, algne ronida, käevõrud ellujäämise väljas, kokkupandud survival kit, tulekahju punane kummist komplekt.

3 Kommentaarid selle
Anonymous - 2022-09-08

Esmapilgul osa, kirjeldus, pärast seda hõõruda, kui sa peaksid olema elu ei võimalda, absichern, kuid 90 kilo hoiab seda allemal. Minu uurimise igal pool, sest beež set roll rõngad vaja oli kiiresti vastata. Tarne sisemine on 14 päeva. Top.

Anonymous - 2023-01-10

Nii, nagu kirjeldatud. Kvaliteet on hea. Pikk tarneaeg. Soovitan seda.

Anonymous - 2022-07-15

Ta ei saabu kokkulepitud päeva. Kuid toode on kvaliteet.