Äsja! Eriline auto pagasiruumi matid Mercedes Benz GLS 450 7 istekohti 2019 veekindel saabas vaibad lasti liner jaoks GLS450 2018-2016

Äsja! Eriline auto pagasiruumi matid Mercedes Benz GLS 450 7 istekohti 2019 veekindel saabas vaibad lasti liner jaoks GLS450 2018-2016

(0 Arvustused)
€240.58 €132.32

Värv:
  • Kirjeldus
  • Arvustused

Eriline auto pagasiruumi matid Mercedes Benz GLS 450 7 istekohta

1.Kuidas valida see auto mudel?

Becase see on kohandatud auto põranda matid,nii et pärast osta, sa pead jätke teade oma auto mudeli , näiteks,minu auto on : GLS 550 2018 aasta 7 istekohti .Seejärel saadame selle toote saate oma autole.

2.Värvi valikud:

Värvi valikuid, 1: Must musta õmblused

Värvi valikuid, 2: Must beež õmblused

Värvi valikuid, 3: Must punase külge

Värvi valikuid, 4: Beež

Värvi valikuid, 5: Pruun

Värvi valikuid, 6: veinipunane

3.See sobib selle pagasiruumi mudel:

4.Toote info:

5.Paigaldamise käigus pildid:

1. samm: Installige tagasi matid

2. samm: Installige kaks poolt matid

3. samm: Installige pagasi matt

6.Äri Ostjad: 1.Firmast: Tere tulemast meie online-pood veebileht on esimene.Leiad hämmastav valikut kõrge kvaliteediga odavaid tooteid siin..meie firma on 5 aastat interneti-müüa kogemus.meil ka rohkem tähelepanu pöörama meie klienditeenindusega.Võite meiega igal ajal ühendust võtta ja me lahendada probleeme, mis teile kohe. 2.Maksmine: 1. Me võtame Alipay, West Union, Money Gram .KÕIK suuremad krediitkaardid läbi turvalise maksmise protsess. 2. Ohutu probleem, palun kinnitage see pärast sa tasutud. 3.Kliendirahulolu: 1.Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust.Me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu. 2.Palun andke meile võimaluse lahendada mingi probleem.Me saame aru, muresid ja pettumusi, võite on ja püüan oma parima, et lahendada probleeme. 4.Kohaletoimetamine: tarneaeg: Pärast seda, kui olete makse,kõik kaubad saadetakse hiljemalt 7 tööpäeva jooksul.Pärast veetud,me saatke jälgimise numbri teid, et saate jälgida oma tellimuse jälgimise kodulehel.Pakend: Kõik teemad on professionaalselt pakendatud väga hoolikalt, et tagada ohutu kohaletoimetamise 5.Tagasi Policy: 1.Kui te soovite vahetada elemendid , peate meiega ühendust 7 päeva jooksul tellimuse.Ja sa peaksid pöörama täiendavaid laevandus tasud ; 2.Kui soovite taas see punkt , peate meiega ühendust 7 päeva jooksul tellimuse.Ja te peate maksma tagastamise postikulud,kui ma recived see punkt,saadame tagasi kogu raha, mis teil on. 6.Tagasiside : pls anna meile postive tagasiside pärast saada oma paketi,kui teie on mõni küsimus, meie kaubad.plsss andke meile teada ,võtke meiega ühendust chart akna või saatke mulle sõnum lahendame probleemi parimal moel.aitäh !

  • Toote Omadused: kanda-vastupanu, Vastupidav, veekindel, Lihtne puhastada
  • Täitematerjal: Looduslik kiud
  • Toode Kogus: pagasiruumi matid+tagasi matid+kaks külge matid
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjali Tüüp: Kunstlik nahk
  • Brändi Nimi: RUIRI

Sildid: auto stiil mercedes benz w251, rehvi mercedes benz e-klass, mercedes gt4 kate, mercedes vit9 istmekate, mercedes benz vito kay kate, samsung note9 mercedes kate, 2017 benz gls 450 matid, müüa benz gls tarvikud, cl w140 mercedes benz auto, mercedes star pagasiruumi.

0 Kommentaarid selle